Bukit Cerakah | 30/11/2011

Pada 30 hb 10 2011 
aku telah mengikuti satu event yg dianjurkan oleh club yang agak GLAMOR dekat UNIRAZAK 
iaitu club URAC (Universiti Reacration Association Club)*tah betol ke tak ejanye 
tempat yg mereka mahu pegi adalah Taman Cahaya aka Bukit Cerakah ...

pukul 7.00 am kami perlu berkumpul didepan kampus untuk mengambil kehadiran 
(*dah mcm sklh tadika plk ! huhu) 
7.30 am bus pon bertolak ....





jam 8.40 am sampai ... 
sampai2 jew dah kene diri depan kaunter coz ad briefing sikit dari kak SAB our leader...



sedang menunggu ape aktiviti yang nak buat ..

~SABAHAN~

dalam bus shuttle ~
OTW ke Taman Haiwan ....

otw ke taman haiwan :) 

beruk yg JAHAT !! cube nk gigit ak tp xberjaya !! ahaha

pony or horse yg KURAP :P 

pony paling HARD CORR !!! ^_^ 
sempat lagi pose w/pon hampa nak naik basikal ~~

lepas abis jelajah semua haiwan dekat sane ... 
next destinasi adalah ke 
TAMAN IKLIM SEDERHANA 4 MUSIM 
tp mase kiteowg pegi ini tengah musim LURUH 
so kami ala2 pegi ke KOREA gitu ! wah !! 
KELASSSS KORANG !!!
jauh mereka meninggalkan kami :( 

EMPAT MUSIM

Candid pix !! 
pic ak xd dlm nie coz aku la tukang capturenye ! 


ini la musim luruh sekarang
Batu Kangkang !!! :D (*idea from QILA)
pose tengah2 panas ! 

1 again 
"tengok nie ! muat la !! ahaha"
        

pemandangan dari menara PANDANG JAUH 50 kaki tinginye

sedang syok2 main buai + snap pix tanpa disedari nasib tak menyebelahi kami ...
HAHAHA kejadian yg sangat DAHSYAT !!
malu yg tak terhingga !!


video
candid by nani :) 

tempat kejadian :P 
Cendawan Gergasi !

Laman Herba

tengok nie ada tumbuhan untuk perubatan pon ada jugak !

Pose baik punye atas menara PANDANG JAUH 

xdapat bawak pon xpew jnji dapat naik ! PEACE ! ^_^V

Sawah Padi ! ^_^ (ambil dalam bus saje)
lepas penat jalan2 tiba mase untuk pulang ke jalan yang benar .. 
HAHAHA 
sume diminta berkumpul dikaunter sambil menunggu bus ..

Dalam perjalanan ke bus tetiba ada pulak yang interesting depan mata 
iaitu hasil kraf tangan oleh orang ape tak taw ?

belalang - RM2.00 sahaja ..

 sedang menunggu bus 




~SELAMAT JALAN~
TERIMA KASIH & JUMPA LAGI 


sekian ~ bye2





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...